Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
/nginx/o/2014/12/15/3611201t1h9cca.jpg)
Kodus kokkajail on tavaks enne jõululaupäeva lihakraam ära osta või lihuniku juures meelepärane tükk broneerida. Kuigi pühade eel kasvab liha müük hüppeliselt, pole kaupmeeste sõnul vaja karta, et viimasel hetkel laud katmata jääb.
Gea Arak müüb abikaasaga Viljandi siseturul liha juba 2003. aastast ja tema ütlemist mööda on aastati müüginäitajad üldjoontes vähenenud. «Võrreldes krooniajaga jääb rahval vähem raha kätte. See jutt, et euro hinda ei tõsta, on ammu unustatud,» nentis Arak.