Arvutimängurid võitlesid väsimuse ja korduvate internetikatkestustega

Sten Mahov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi kutseõppekeskuse tehnomajja oli nädalavahetusel üles seatud sadu arvuteid, milles noored sõjamängudes üksteisega mõõtu võtsid. Seda, et mõni mäng kippus vahel venima, näitavad joogipudelid ja söögikraam.
Viljandi kutseõppekeskuse tehnomajja oli nädalavahetusel üles seatud sadu arvuteid, milles noored sõjamängudes üksteisega mõõtu võtsid. Seda, et mõni mäng kippus vahel venima, näitavad joogipudelid ja söögikraam. Foto: Marko Saarm / Sakala

Üle saja arvuti, sama palju mängijaid, maas vedelevad pitsakarbid ja energiajoogipudelid, pidev sagimine ja hüüded «Nii ei saa!». Just sääraste sõnadega võiks kirjeldada laupäeva pärastlõunat Vana-Võidus Viljandi kutseõppekeskuse tehnomajas, kus peeti Eesti suurimat võrgupidu.

Ürituse ühe korraldaja Mikk Mihkel Vaabeli sõnutsi oli arvutimänge tulnud mängima umbes 150 inimest. Nende seas oli nii neid, kes meeskonniti mõnes mängus teistega mõõtu võtsid, kui neid, kes olid tulnud niisama aega veetma. Algul oli registreerunuid aga ligi 180.

Ürituse teine korraldaja Ott Kukk sõnas, et võrgupeole hakati osalejaid kirja panema kaks nädalat varem, paar päeva enne algust hakkas tulema aga äraütlemisi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles