Kildu kool võib järgmist kooliaastat alustada Vastemõisa rahvamajas

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui eile toimetasid Kildu kooli ja Vastemõisa lasteaia Päevalill lapsed rahvamajas ühisel jõululaadal, siis juba tulevasest õppeaastast võivad nad seal ühise katuse all õppida.
Kui eile toimetasid Kildu kooli ja Vastemõisa lasteaia Päevalill lapsed rahvamajas ühisel jõululaadal, siis juba tulevasest õppeaastast võivad nad seal ühise katuse all õppida. Foto: Marko Saarm / Sakala

Suure-Jaani vald astus järgmise sammu, et kolida Suure-Jaani kooli Kildu üheksaklassiline õppekoht juba tulevaks õppeaastaks senisest asupaigast ligi 4,5 kilomeetri kaugusele Vastemõisa rahvamajja.

Ülemöödunud nädalal andis Suure-Jaani vald oma veebiväravas teada, et on moodustanud komisjoni ning avanud võrgufoorumi, et valmistuda Kildu õppekohta septembrikuuks Vastemõisa kolima. Aga veel eilegi oli jututoa arutelu jäänud nigelaks.

Nimelt esitas riigikogulane Priit Toobal seal küsimuse, kas rahvaga on plaanis ka füüsiliselt ehk kõnekoosolekul kokku saada. Talle vastas pikemalt eelmine maavanem Lembit Kruuse, kes on kolimisidee üks tulisemaid toetajaid. Keegi anonüümne sõnavõtja on aga kostnud, et see on täiesti mõttetu rabelemine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles