Kõrge koht nõuab ka püksilaiuse ja kleidisatsi jälgimist

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juunioride I D klassis said Birgit Alvre ja Eerik Arusoo sel sügisel mitu kõrget kohta. Ühtlasi täitsid nad punktisumma, mis viis nad novembri lõpul võistlema juunioride I C klassi. Talvisel koolivaheajal ootab neid ees treeninglaager ja uuel aastal juunioride II C võistlusklass.
Juunioride I D klassis said Birgit Alvre ja Eerik Arusoo sel sügisel mitu kõrget kohta. Ühtlasi täitsid nad punktisumma, mis viis nad novembri lõpul võistlema juunioride I C klassi. Talvisel koolivaheajal ootab neid ees treeninglaager ja uuel aastal juunioride II C võistlusklass. Foto: Fotosion

12-aastane Eerik Arusoo aina kordas tantsupartnerile: «Käsi, käsi, käsi!» Tantsuvõttes peab ju käsi ilusti üleval olema, aga see väsib ja kipub ikka allapoole vajuma.

«Nüüd ongi käsi korras,» sõnas partner, 10-aastane Birgit Alvre. Ta tõdes, et vahepeal ütlemisi ikka on, aga tulebki öelda, sest siis läheb jälle paremini.

Trennis käiakse Tartus

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles