Repliik: Taskuhääled

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim Piirak
Siim Piirak Foto: Kenno Soo

Mis on prii ja kasulik ning mida ajajuhtimise õpetajad taevani kiidavad? See on järelkuulamine! Kui telerist saadete salvestamine ja hiljem vaatamine on sageli lisatasu eest, siis vähemasti rahvusringhäälingu raadiosaadete paremad palad on saadaval tasuta.

Veelgi enam, guugeldades «free podcasts» ja lisades sinna huvi- või eriala, võib endale sobival ajal ja endale sobivas kohas kuulata ilma rahata suurepäraseid saateid ja loenguid. Kuigi eestlastel soovitatakse sõna «podcast» asemel kasutada sõna «taskuhääling», tasub Raadio 2, Vikerraadio, Klassikaraadio ja Kuku Raadio veebilehelt midagi otsida just ingliskeelse termini järgi.

Igatahes on taskuhääled hea võimalus näiteks lastekäruga jalutamise, sportimise või autoga sõitmise ajal kuulata midagi endale vajalikku või meelepärast, milleks muidu oleks pidanud eraldi aega varuma. Käeulatuses on loengud, saated ja audioraamatud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles