Bussipeatused võivad saada elektrontablood

Sten Mahov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ideaalis võiks järgmise aasta kevadel Raamatukogu bussipeatusse paigaldatud elektrooniline infotabloo näha välja selline sinine. Küsimus aga on, kuidas see roimarikindlaks teha.
Ideaalis võiks järgmise aasta kevadel Raamatukogu bussipeatusse paigaldatud elektrooniline infotabloo näha välja selline sinine. Küsimus aga on, kuidas see roimarikindlaks teha. Foto: Marko Saarm / Sakala, kuvatõmmis (montaaž)

Karksi valla- ja Viljandi maavalitsus on võtnud mõttesse paigaldada bussipeatustesse elektroonilised infotablood, millelt oleks näha, mis kell ning mitme minuti pärast järgmine buss peatusse jõuab.

Säärased süsteemid on Eestis olemas vaid Tartus ja Tallinnas.

Viljandi maavalitsuse arengu- ja planeeringuosakonna juhataja Kaupo Kase sõnutsi tuli idee Karksi vallavanemalt Taimo Tugilt, kes küsis maavalitsusest nõu, kas ja kuidas oleks seda võimalik ellu viia. «Neil on seal ilus bussipeatus, vihma sisse ei saja, elekter ja internet on olemas,» lausus Kase.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles