Puiatu külaelu eestvedaja võttis vastu aumärgi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kunstiõpetuse õpetaja Sirje Kannel on aidanud päästa Puiatu külamaja hävimisest.
Kunstiõpetuse õpetaja Sirje Kannel on aidanud päästa Puiatu külamaja hävimisest. Foto: Peeter Kümmel

Peaminister Taavi Rõivas ja siseminister Hanno Pevkur andsid kolmapäeval üle kodanikupäeva aumärgid. Kodanikuaktiivsuse ja vabatahtliku töö eest sai ühe tunnustuse Puiatus elav õpetaja Sirje Kannel.

Sirje Kannel on pedagoogiameti kõrvalt olnud Puiatu kohaliku elu eestvedaja ja üks Puiatu seltsielu tugisambaid. Tema elutööks võib pidada Puiatu rahvamaja lagunemisest päästmist, selle maja ülesehitamist ja sisuga täitmist. Tema eestvedamisel on aastaid korraldatud külale tähtsaid üritusi.

Siseminister Hanno Pevkuri sõnul ei tohiks kodanikuks olemist väärtustada ainult kodanikunädalal, sest kodanik ollakse 365 päeva aastas. «Aktiivne kodanik on iga küla, maakonna või linna au ja uhkus. Need inimesed on põhjus, miks meil on näiteks laulupeod, rahvaspordiüritused, vabatahtlik mere- ja järvepääste, miks meil on just selline ilus ja elav Eesti, kus end hästi tunda,» kõneles siseminister aumärke üle andes.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles