Rahvas hääletas trepid uuele elule

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olgugi et Uueveski treppidel ei liigu iga päev inimhordid, on nende kordategemiseks põhjust, sest vana astmestik on ohtlikult lagunenud ja lääpas.
Olgugi et Uueveski treppidel ei liigu iga päev inimhordid, on nende kordategemiseks põhjust, sest vana astmestik on ohtlikult lagunenud ja lääpas. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eile lõpule jõudnud Viljandi kaasava eelarve ideevõistluse võitis tallinlanna ettepanek.

Tänase Sakala trükkimineku ajaks polnud hääletamine veel päris läbi, kuid omavalitsuste istungite infosüsteemi leheküljelt vastu vaadanud hääletustulemus ei jätnud kahtlust, et viljandlased on esimest korda linnas katsetatud kaasava eelarve projekti kaudu aidanud Uueveski oru trepid uuele elule. Ettepanek, mille esitas pealinnas elav, kuid lapsepõlves palju aega Viljandis veetnud ning aeg-ajalt nüüdki siin käiv Tuuli Reinsoo, kogus rohkem kui 250 pooldajat.

Teisele kohale platseerunud Paala järve supelranna arendamise mõte võttis viimasel paaril päeval jõudsalt esimesele järele, kuid jäi lõpuks ikkagi mõnekümne häälega tahapoole. Kolmandaks tuli ettepanek investeerida raha kesklinnas Lossi ja Koidu tänava kõnniteedesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles