Kirsimägi ja mõisatagune tee jäävad hooldamata ka sel talvel

Sten Mahov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullu lasi linnavalitsus Esimesele Kirsimäele ja mõisataguse teelõigu äärde panna neli sellist silti. Käesoleval aastal silte küll ei panda, aga teelõike talvel ikkagi ei hooldata.
Mullu lasi linnavalitsus Esimesele Kirsimäele ja mõisataguse teelõigu äärde panna neli sellist silti. Käesoleval aastal silte küll ei panda, aga teelõike talvel ikkagi ei hooldata. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eelmisel talvel seisid Esimesel Kirsimäel ja Viljandi mõisahoone taga sildid, et neid kohti ei hooldata. Algaval talvel silte üles ei panda, kuid see ei tähenda, et neid kohti talveilmade saabumisega hooldama hakataks.

Viljandi linnavalitsuse majandusameti juhataja Reevo Maidla märkis, et mullu talvel, mil õieti lund ei olnud, tegutseti silte üles pannes ennatlikult. Nüüd käitutakse tema sõnutsi olukorrast lähtuvalt. «Märke üles ei pane, ei hoolda, aga kui hakkab palju negatiivset tagasisidet tulema, siis peame otsustama,» selgitas Maidla.

Eelmisel aastal tuli inimestelt kurje sõnumeid, miks nii on tehtud, kuid vajadust teede hooldamise järele ametniku väitel tegelikult polnud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles