Uue kauba päev võttis lauba higiseks

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ostlemine pole kerge töö. Uue kauba üksipulgi läbisortimine võttis Humana püsikundel Külli Koigil novembri esimesel esmaspäeval aega umbes kolm tundi. Kokku sooritas siis ostu 386 inimest.
Ostlemine pole kerge töö. Uue kauba üksipulgi läbisortimine võttis Humana püsikundel Külli Koigil novembri esimesel esmaspäeval aega umbes kolm tundi. Kokku sooritas siis ostu 386 inimest. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kui igaüks saaks osta vaid nõnda palju kraami, kui jaksab poest välja kanda, jääks nii mõnigi inimene Viljandis Männimäel Selveriga ühes majas asuvas Humanas uue kauba päeval hätta.

Uue kauba päev on seal iga kahe nädala tagant. Selleks päevaks on poe töötajad kaks nädalat müügisaalis väljas olnud asjad täielikult välja vahetanud.   

Umbes kuu aega tagasi astus mu sõbranna ühel sellisel esmaspäeval Humanast läbi, et tutvuda seal pakutava lõngavalikuga. Üllatus oli suur, kui ta nägi kümneid inimesi rõivastangede vahel tunglemas. Avanenud vaatepilt meenutas rohkem Stockmanni hulle päevi kui üht kõrvalises kohas pesitsevat Viljandi kaltsukat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles