Viiratsi vald kutsub taas jooksma

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pühapäeval on 20. Viiratsi Kolme Tamme jooks.
Pühapäeval on 20. Viiratsi Kolme Tamme jooks. Foto: PEETER KÜMMEL/SAKALA

Pühapäeval saab Viiratsis 20. korda teoks Kolme Tamme jooks ja selle 10-kilomeetrisele põhidistantsile lähetatakse osalejad vallamaja eest kell 12.


Esimene Kolme Tamme jooks korraldati Arne Sammeli eestvõttel 1990. aasta sügisel. Nüüdseks on selle võistluse põhidistants tublisti muutunud ja see ei ühenda enam valla kolme kuulsat tamme, ent ürituse nimele on truuks jäädud.

Alates 2007. aastast asendasid korraldajad 17-kilomeetrise põhidistantsi lühemaga ning osalejate turvalisuse kaalutlustel viidi see ühtlasi suure liiklusega maanteelt rahulikumasse kohta.

Nüüd viib Viiratsi valla jooksu põhidistants jooksjad mööda Viljandi järve äärset terviserada Sammulisse ning sealt edasi kulgevad nood läbi Vardja küla tagasi Viiratsisse.

Jooksule on end võimalik kirja panna Viiratsi valla kodulehel ning võistluspäeval kella 10—11.30 vallamaja ees.

Pärast täiskasvanute rajale lähetamist algavad sealsamas lastejooksud. Vanusest sõltuvalt on raja pikkus 500—1200 meetrit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles