Kuiv kraan pole Mustla elanikele enam üllatus

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ramsi VK rikkebrigaad alustas Mustlas avarii kõrvaldamist küll juba kella 9 ajal, kuid siis selgus, et torustiku kraanid ei tööta. Pärastlõunal võeti kogu Mustlast vesi ära ning tööd kestsid pimedani.
Ramsi VK rikkebrigaad alustas Mustlas avarii kõrvaldamist küll juba kella 9 ajal, kuid siis selgus, et torustiku kraanid ei tööta. Pärastlõunal võeti kogu Mustlast vesi ära ning tööd kestsid pimedani. Foto: Marko Saarm / Sakala

Mustla elanikud enam ei üllatu, kui kraanist vett ei voola, sest  torusid puruneb seal vähemalt kord kuus. Eile ei saanud sel põhjusel avada kooli ning veeta jäi mõneks ajaks kogu asula.

Aprillist kogu Tarvastu vallas ühisveevärgiga tegeleva osaühingu Ramsi VK juhi Maili Meistri hinnangul on Mustla kõrvaltänavate alused torud lausa kohutavas seisus. «Oleme aprillist alates seal pidanud üheksal korral kaevama, et rikkeid likvideerida,» rääkis Meister.

Abiraha ei paista

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles