Targalt töötamine säästab inimest ja toob rohkem tulu

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Osaühingu Print Best tegevjuhi Tanel Venderströmi sõnul on viimasel ajal tootmises ettevõetud muudatused teinud trükikoja varasemast peaaegu 20 protsenti efektiivsemaks. «Aga parandamise ruumi on veel umbes sama palju,» ütleb ta.
Osaühingu Print Best tegevjuhi Tanel Venderströmi sõnul on viimasel ajal tootmises ettevõetud muudatused teinud trükikoja varasemast peaaegu 20 protsenti efektiivsemaks. «Aga parandamise ruumi on veel umbes sama palju,» ütleb ta. Foto: Marko Saarm / Sakala

Viljandi trükikojal Print Best on õnnestunud tootmist lühikese ajaga märkimisväärselt tulemuslikumaks muuta, ilma et ta oleks selle nimel sadu tuhandeid eurosid investeerinud.

«Tootmine on enam kui 20 protsenti efektiivsem. See on väga suur võit. Aga umbes samavõrra peaksime veel tõhusamad olema,» räägib ettevõtte tegevjuht Tanel Venderström tulemustest, mida on andnud koostöös Ettevõtluse Arendamise Sihtasutusega (EAS) viimasel aastal tootmisprotsessi korrastamiseks ja töötajate arendamiseks astutud sammud.

Kolm etappi

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles