Viimase hetke otsus viis meeskonna esiliigasse

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi mehed jätkavad tänavugi Eesti saalihoki meistrivõistlustel mängimist, ehkki pärast eelmise hooaja lõppu mõtlesid nad ühe aasta võistlemisest puhata. Pilt on tehtud tunamullusel hooajal, mil Viljandi meeskond tegi kaasa Eesti esiliigas ning teenis kõrge neljanda koha.
Viljandi mehed jätkavad tänavugi Eesti saalihoki meistrivõistlustel mängimist, ehkki pärast eelmise hooaja lõppu mõtlesid nad ühe aasta võistlemisest puhata. Pilt on tehtud tunamullusel hooajal, mil Viljandi meeskond tegi kaasa Eesti esiliigas ning teenis kõrge neljanda koha. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viis hooaega Eesti saalihoki meistrivõistlustel eri liigades kaasa teinud Viljandi mängijad muutsid viimasel hetkel varem mõtteis laagerdunud loobumisotsust ja osalevad tiitlivõistlustel tänavugi.

Viljandi saalihoki klubi eestvedaja Hannes Ilves kinnitas, et nad liitusid sarjaga tõepoolest viimasel hetkel. «Õigupoolest oli õige hetk juba möödas, aga meid võeti siiski mängima,» lausus ta.

Mullustel meistrivõistlustel said viljandlased 16 teise liiga esinduse seas üheksanda koha. Pärast turniiri lõppu olid aga meeskonna eestvedajad selgelt seda meelt, et järgmise hooaja jätavad nad vahele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles