Iga püstolipilt ei ole veel ähvardus ega appikarje

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viimasel ajal on veebikonstaablile üha rohkem laekunud teateid kahtlustäratavate postituste kohta sotsiaalmeedias. Siiski tasuks asja mõistusega võtta, sest iga jagatud arvutimängu võit ei tähenda veel kuritahtlikke mõtteid. Foto on illustreeriv.
Viimasel ajal on veebikonstaablile üha rohkem laekunud teateid kahtlustäratavate postituste kohta sotsiaalmeedias. Siiski tasuks asja mõistusega võtta, sest iga jagatud arvutimängu võit ei tähenda veel kuritahtlikke mõtteid. Foto on illustreeriv. Foto: Toomas Huik / Postimees

Kui oled noor, kellele meeldib üle kõige sõita BMX-iga, on lihtne: postitad oma sotsiaalmeedia kontole hulga ägedaid trikipilte sellest, mida oled oma rattaga korda saatnud.

Ent kui sulle on meelepärased arvutimängud, kus punkti annab kurikaelast vastase hävitamine, ja neid tulemusi jagad, võib see teistes üksjagu küsimusi tekitada. On ju tegu tunnustusega hävitamise eest.

«Ma just pääsesin uuele tasandile. Sain suuremad relvad, paremad lepingud ja oma rivaalide austuse. Arvad, et võid mind ületada? Tõesta seda!» seisab ühe noore Facebooki seinal. See tähendab mänguvõitu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles