Praegune saunapidaja tahaks jätkata

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Abilinnapea Ardo Agasild andis neljapäeval volikogu ees esinedes mõista, et kauaaegse saunapidajaga lepingu lõpetamine on suuresti tingitud asjaolust, et lepingupartner ei ole saunast enam huvitatud.

Osaühingu Viljandi Gertrude esindaja Heiti Puusepa kinnitusel ei vasta selline väide aga tõele. «Oleme just hakanud saunaga kasumisse jõudma. Olime valmis ka sel aastal linnaga läbirääkimisi pidama ning andsime sellest linnavalitsusele kirjalikult teada,» rääkis Puusepp. Seda, et linn lepingut pikendada ei taha ning soovib ise sauna pidama hakata, kuulis Puusepp oma sõnul ajakirjanikult.

Ta tunnistas, et rohkem kui aasta tagasi oli ta ühes linnavalitsusele saadetud kirjas tõepoolest kirjutanud, et Viljandi Gertrudel ei ole saunapidamise vastu majanduslikku huvi, kuid see ei tähendanud, et ta tahaks saunast loobuda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles