«Rock Ramp» ületas korraldaja ootused

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juhan Nöps
Juhan Nöps Foto: Elmo Riig / Sakala

«Rock Rambi» peakorraldaja Juhan Nöps ei lasknud end eelmise aasta kahjumist kõigutada, korraldas taas festivali ning jäi sellega ülimalt rahule.


Juhan Nöps, mis mulje teile festivalist jäi?

Väga hea mulje! Sain palju positiivset tagasisidet nii bändidelt kui publikult. Kõik läks plaanipäraselt. Paar väikest tehnilist probleemi tekkis, aga need said lahendatud ja kontserti ei seganud.

Kuidas meeldisid teile esinejad?

Kõik esinejad ületasid mu ootused. Nad olid kvaliteetsed ja head — oli näha, et nad on palju tööd teinud ja valmistunud. Mõned inimesed ütlesid mulle, et nad tulid ühte bändi kuulama, aga leidsid uusi lemmikuid.

Kuidas publik käitus?

Rahvas oli rahulik. Küll aga tekkis teisel päeval raskusi käepaeltega. Mõne külastaja käepael oli kulunud ja tuli ära.

Mida ise festivali ajal tegite?

Võtsin eesmärgiks igalt bändilt vähemalt kaks lugu kuulata. Festivali ajal nii kiire pole, pigem on palju tegemist enne ja pärast seda.

Mida järgmisel aastal teisiti teete?

Kindlasti vaatan asja kriitilise pilguga üle. Hügieenivõimalusi võiks parandada, et inimesed saaksid festivalialal käsi pesta. Samuti võiks müügikohti rohkem olla, et kuuma ilmaga joogijärjekorrad nii pikad ei oleks. Ülesehituselt toimis süsteem aga väga hästi. Kahe lava puhul peavad inimesed vahepeal liikuma ja siis ei väsi ühe koha peal olemisest ära.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles