Linnajuhid kavandavad suuri ehitisi nii järve kui järve äärde

Marko Suurmägi
, Sakala ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnavolikogu andis neljapäeval rohelise tule, et ametnikud saaksid hakata koostama dokumente randa spaahotelli (sinine ala) ja Kitsaskaela sõudestaadioni (kollane ala) rajamiseks.
Linnavolikogu andis neljapäeval rohelise tule, et ametnikud saaksid hakata koostama dokumente randa spaahotelli (sinine ala) ja Kitsaskaela sõudestaadioni (kollane ala) rajamiseks. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi linnajuhid hakkavad korraga tegelema kahe suure tööga, millest üks peaks tooma järve äärde spaahotelli ja teine järvele maailmatasemel sõudestaadioni.

Teineteise järel kinnitas volikogu kaks otsust, mis annab võimaluse alustada kahe mahuka ja tõenäoliselt väga pikaajalise tööga. Esimene neist looks eeldused, et randa saaks kerkida veekeskus koos 80-kohalise hotelliga, teine annaks võimaluse rajada Viljandisse Eesti ainus tipptasemel sõudestaadion, kus saaks korraldada kas või maailmameistrivõistlusi.

Nagu linnapea Ando Kiviberg eelnõude tutvustamise ajal rõhutas, ei tähenda kumbki neist otsustest, et linn hakkaks kohe või isegi kaugemas tulevikus nimetatud rajatisi ehitama. See on selgelt eeltöö, et ajada korda planeeringud ja teha vajaduse korral uuringuid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles