Õpetaja kohvi järele lõhnavast ruumist 204 hoolis päriselt

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koolitulistamises hukkunud Paalalinna kooli saksa keele õpetaja Ene Sarapi tööd märgati ka väljaspool kooli. 2007. aastal pärjati ta maakonnas aasta õpetaja tiitliga.
Koolitulistamises hukkunud Paalalinna kooli saksa keele õpetaja Ene Sarapi tööd märgati ka väljaspool kooli. 2007. aastal pärjati ta maakonnas aasta õpetaja tiitliga. Foto: Elmo Riig / Sakala

«Alles mõned aastad tagasi istusin Sinu klassis number 204. Mäletan, et peaaegu alati, kui klassi sisse astusin, tungis ninna meeldiv kohvilõhn,» meenutas Piret Sirg Sakala mälestusteraamatus oma saksa keele õpetajat, koolitulistamises hukkunud Ene Sarapit.

«Ta oli range, aga samas väga heatahtlik õpetaja. Ka hiljem, kui kool oli läbi ja linnas kokku juhtusime, ta kallistas ja küsis, kuidas läheb,» jätkas Piret Sirg meenutust.

Mikk Mihkel Vaabelile 2011. aastal põhikooli lõpetanud 46. lennust meenus klassijuhatajaruumist samuti kohvilõhn. «204-s olid õpetajatel kohvipausid neljanda ja viienda tunni vahel. See lõhn oli mõnus.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles