Mulgi ralli tuleb siiski taas

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mulgi ralli sõidetakse 17. ja 18. septembril Viljandi maakonna teedel.
Mulgi ralli sõidetakse 17. ja 18. septembril Viljandi maakonna teedel. Foto: PEETER KÜMMEL/SAKALA

Mulgi autorallit korraldav meeskond Navaka Racing langetas juuli lõpul otsuse, et viies võidukihutamine Viljandimaa teedel saab siiski teoks.


Korraldajate sõnul tuli otsus raske ja pika vaagimise järel. Korraldusmeeskonna liige Sven Heinlaid nentis, et ürituse ärajäämine oli väga reaalne ning nii negatiivse eelarvega pole nad varasematel aastatel mõõduvõtule vastu läinud.

«Otsime praegu agaralt toetajad, et kuidagi ikka toime tulla,» lausus Heinlaid. «Võistlust ära jätta pole ju keeruline, ent tuleval aastal oleks väga raske uuesti ree peale saada.»

Nagu Heinlaid märkis, pole korraldusliku poole pealt enam võimalik kulusid koomale tõmmata, sest säästurežiimil oli üritus juba eelmisel aastal.

Tänavune Eesti autoralli meistrivõistluste sarja kuuluv Viljandi etapp kannab pealkirja «Olerex Mulgi Rally 2010» ning see saab teoks 17. ja 18. septembril.

«Kaalusime ka võistluse ühele päevale viimist, ent otsustasime, et ei tee seda. Nagu mullugi, jääb ära linnakatse, mis neelaks suure osa eelarvest,» rääkis Sven Heinlaid.

Kui palju osalejaid võib tänavusele rallile oodata, ei julgenud korraldaja ennustada, aga lootis, et see arv jääb mullusega samasse suurusjärku.

«Registreerimise alguseni on paar nädalat aega,» kõneles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles