Repliik: Veider kraam

Sten Mahov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sten Mahov
Sten Mahov Foto: Elmo Riig / Sakala

Nii nagu pudi-padi poodides pakutakse võitempleid ja pudelile otsa keeratavaid sangaga huulikuid, millega jooki valada, müüakse toidukauplustes küpsetusplaatide määrimiseks mõeldud pihustatavat võid, valmiskujul pannkoogitainast plastpudelis ning samuti pudelis munakollaseid hommikuse omleti tegemiseks.

Ma ei tea, kuidas teistele, kuid mulle tunduvad säärased kaubad väga võõrastavad. Kipun kahtlema, kas see on ikka õige asi. Ma ju ei tea, kas aerosoolipudelis olevasse võisse on midagi muud lisatud ning kas pannkoogitainas või munakollased pole halvaks läinud. Kõik uus on algul tihti arusaamatu. Kui ma ise taina kokku segan, võin olla kindel, et koostisained on värsked.

Kahjuks või õnneks, aga tuleb nentida, et kuna Eesti turg on väike, pole siia sattunud pooltki neist uuendusmeelsetest toidukaupadest, mida võib leida meist mõnes palju suuremas riigis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles