Tee ehitamine Mustlas püsib graafikus

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PEETER KÜMMEL/SAKALA

Tarvastu vallavanema Alar Karu kinnitusel ei jäänud Mustla peatänava ehitus vana kalmistu leidmise tõttu toppama ning ehitusfirma Teede REV-2 püsib tööga graafikus.


Kolmapäeval oli Mustlas ehituskoosolek ning sellel tõdeti, et arheoloogide tegutsemine ehitajat ei takistanud. Tänava asfalteerimine algab augusti lõpul ja asfalt on pandud septembri keskpaigaks. Tööd peavad lõppema 30. oktoobriks.

Vallavanem Alar Karu tunnustas nii ehitusfirmat kui arheolooge. «Ehitaja ei püüdnud midagi varjata ega leide kinni matta,» rõõmustas Karu. «Nii kui luud välja tulid, anti sellest teada ja pandi töö seisma.»

Vallajuhi heakskiidu pälvisid ka Tartu ülikooli arheoloogid, sest nad tulid sündmuskohale kohe pärast teate saamist ja töötasid kiiresti. Tänaseks on arheoloogid Mustlast lahkunud ning ehitajad saavad oma tegevust jätkata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles