Tiitlikaitsja loodab jätkata sama koosseisuga

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Mullu Eesti naiste võrkpallimeistriks tulnud ning ka Baltimaade klubide karikavõistlused võitnud Viljandi Metalli naiskonna mänedžer ja esindaja Margus Keerutaja ütleb võrkpalliportaalile volley.ee antud usutluses, et eelseisvat hooaega puudutavad otsused langetatakse mõne nädala pärast.


Margus Keerutaja selgitusel olid eelmise hooaja lõppedes kõik mängijad nõus ka järgmises tiitlivõistluse tsüklis Viljandit esindama. «Enne rannavollehooaja lõppu me otsuseid ei langeta, konkreetsemaks läheb jutt augusti keskpaigas,» kõneles Margus Keerutaja. «Ei usu, et suurt liikumist tuleb, sest läks ju hästi.»

Nii nagu pole kindlaid kokkuleppeid sõlmitud mängijatega, on praegu Keerutaja kinnitusel veel lahtine ka see, kes eelseisval hooajal võistkonna peatreeneri kohustused enda kanda võtab.

Rahaasjadega loodab mänedžer toime tulevat ka uuel hooajal. «Toetajad on valmis aitama. Täielikult aga eelarve veel koos ei ole,» kõneles Margus Keerutaja. «Ka sponsorid tahavad enne teada, kes naiskonnas mängivad. Paljudele toetajatele on olulised tulemused, varem see nii tähtis polnud.»
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles