Viljandist pärit neiu võistleb modellitiitli eest

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stefani Jakuš lõpetas 2009. aastal Jakobsoni gümnaasiumi ning õpib praegu Eesti maaülikoolis aiandust.
Stefani Jakuš lõpetas 2009. aastal Jakobsoni gümnaasiumi ning õpib praegu Eesti maaülikoolis aiandust. Foto: Erakogu

Reedel astub Pärnu ööklubis Sugar võistlustulle 20-aastane Viljandi tüdruk Stefani Jakuš, kes tuli hobimodellide leidmise võistlusel kümne finalisti hulka.


Naistemeediumi Buduaar ja joogibrändi Martini ühise hobimodellide leidmise võistlusel osales 187 kandidaati. Viis finalisti oli välja valinud modellindusega seotud isikutest koosnev žürii ja ülejäänud viis selgusid Buduaar.ee lugejate hääletusel.

Teiste kaunitaride hulgas pääses žürii häältega finaalvõistlusele Viljandi neiu Stefani Jakuš, kes lõpetas 2009. aasta kevadel Jakobsoni gümnaasiumi ning õpib praegu Eesti maaülikoolis aiandust.

Neiu sõnas, et finaalvõistlusele pääsemine tuli talle üllatusena.

«Kui olin pildid veebiportaali üles pannud, siis ausalt öeldes unustasin selle võistluse ära. Kui nüüd meilist lugesin, et sain edasi, siis ma väga ei uskunudki seda,» rääkis Jakuš.

«Muidugi tahaksin võita, kuid ei tea, kas see õnnestub — konkurentide hulgas on palju ilusaid tüdrukuid,» kõneles ta. «Kui ma esimeseks ei tule, siis pole ka hullu. Olen saanud ikkagi uue huvitava kogemuse.»

«Martini Summer Modeli» finalistid astuvad üles 7. augustil Pärnu ööklubis Sugar, kus selguvad parimate modelliomadustega hobimodellid. Välja antakse ka publiku lemmiku tiitel.

Osaühingu Buduaar Meedia esindaja Krista Malduri sõnul saab võitja võimaluse olla ajakirja «Buduaar Shopping» sügiseses numbris 4—6-leheküljelise moeseeria modell. Lisaks sellele premeeritakse esikoha omanikku paljude ahvatlevate esemetega.

«Meie põhieesmärk on leida uusi kenasid tüdrukuid, keda saaksime oma üritustel ja ajakirja moeseeriates modellidena kasutada,» rääkis Maldur.

Tema selgitust mööda ühendab naistemeedium Buduaar neli korda aastas ilmuvat paberajakirja, ürituste korraldamist ja veebiportaali.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles