Remsi küla koera elu sai südameasjaks

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veel eelmisel nädalal lippas kollane koer Tommi ringi ja ampsas naabrite pakutavat toidupoolist. Kuigi praeguseks on omanik ta ketti pannud ja talle kartulid söögiks ette andnud, muretsevad tema käekäigu pärast nii külaelanikud kui loomaarst.
Veel eelmisel nädalal lippas kollane koer Tommi ringi ja ampsas naabrite pakutavat toidupoolist. Kuigi praeguseks on omanik ta ketti pannud ja talle kartulid söögiks ette andnud, muretsevad tema käekäigu pärast nii külaelanikud kui loomaarst. Foto: Marko Saarm / Sakala

Remsi küla kortermajade elanikud on mures naabertalu kollase koera Tommi pärast. Nende väitel ei hooli naabrimees koerast ja korduvatest sõnelustest hoolimata on ta ühe looma kadudes jälle uue võtnud.

«Naabrid siit ja sealt annavad talle süüa,» ütles Remsi küla elanik Malle Känna. Tema sõnul on külas ringi jooksev koer noorusest tingituna ka üsna tormakas ja hüppab mänguhoos lastelegi peale. «Aga koer ei ole ju selles süüdi, et tal ei ole hoolt,» märkis Känna.

Küla tunneb koera pärast muret

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles