Ameti esindusnäost sai omastamises kahtlustatav

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Varem Viljandi teedevalitsust juhtinud Allan Allik jäi maanteeameti siinseks kõneisikuks ka asutuse ümberkorraldamise järel, töötades peaspetsialistina. Nüüd kahtlustab politsei teda ametikuriteos.
Varem Viljandi teedevalitsust juhtinud Allan Allik jäi maanteeameti siinseks kõneisikuks ka asutuse ümberkorraldamise järel, töötades peaspetsialistina. Nüüd kahtlustab politsei teda ametikuriteos. Foto: Elmo Riig / Sakala

Keskkriminaalpolitsei esitas teisipäeval kuriteokahtlustuse maanteeameti Viljandi esinduse ehitusosakonna peaspetsialistile Allan Allikule, kes on aastate jooksul kommenteerinud Sakala veergudel peaaegu kõike Viljandimaal tee-ehitusega seonduvat.

Ka seekord ei jätnud Allik ajakirjaniku kõnet vastu võtmata, ehkki jäi talle esitatud omastamiskahtlustust selgitades napisõnaliseks.

«Süü oleks selles, et ühe töö jaoks ettenähtud vahendeid on vähesel määral kasutatud teise töö jaoks,» vastas Allik küsimusele, kas ta endal mingit süüd näeb. Teespetsialist lisas, et ei ole isiklikku kasu saanud, kuid ei soovinud teemat täpsemalt kommenteerida.

Märksõnad

Tagasi üles