Noored muusikud kogunevad laagrisse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marko Mägi ja Tuulike Kivestu
Marko Mägi ja Tuulike Kivestu Foto: Marko Saarm / Sakala

Tänasest pühapäevani on Viljandis järjekordne Noore Muusiku Kooli õppelaager, mis on mõeldud neile gümnasistidele, kes kaaluvad edasiõppimist muusika või muusikapedagoogika valdkonnas.

Kevadel ja sügisel korraldatav õppelaager pakub võimalust arendada muusikas oma oskusi, suurendada teadmisi ning musitseerida koos teiste noortega. Õppetöö on kolmel päeval ning ka tänavu korraldati sügisene laager samal ajal Viljandi kitarrifestivaliga, mille kontserte saavad noored kuulama minna. Laagrisse on oodata 17 noort.

«Seekord on kõik täiesti uued tulijad, tavaliselt käiakse kohal mitu korda järjest,» rääkis laagri üks korraldajaid, Viljandi kultuuriakadeemia muusikahariduse lektor Tuulike Kivestu. «Laagri eesmärk on aidata noorel selgusele jõuda, kas muusika ikka on see õige eriala, mida edasi õppima minna. Ja kui ta on endas kindel, siis tahame teda selle juures abistada.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles