Punt kokku, auto peale ja Tartusse teele!

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ülikooli kultuuriklubi korraldab Tartus sügispäevi ja näiteks esmaspäeva hommikul maiustasid tudengid Raekoja platsil pannkookidega.
Ülikooli kultuuriklubi korraldab Tartus sügispäevi ja näiteks esmaspäeva hommikul maiustasid tudengid Raekoja platsil pannkookidega. Foto: Margus Ansu / Postimees

Kui Tartu tudengeid äratas sügispäevade algul hommikuti mööda linna kulgev ratastel võimlemistund ja Raekoja platsil pakuti pannkooke, siis mida teevad Viljandi tudengid, kes samuti Tartu ülikooli alla kuuluvad?

Kultuuriakadeemia kommunikatsiooni- ja projektitalituse spetsialisti Kadri Sprenki sõnul praegu Viljandis tudengipäevi ei korraldata, küll aga tuleb siin aktiivne nädal kevadel.

«Maikuus on akadeemia tudengitel endal spordipäev,» lausus kultuuriakadeemia üliõpilasesinduse esimees Tauri Pihlak. Tema ütlemist mööda on Tartu sündmuste teated ka siin alati nähtaval ja kui üliõpilased tahavad, saavad nad sinna minna.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles