Viljandlannad võidutsesid rannavolles

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Margus Ansu

Tallinnas laupäeval aset leidnud Eesti naiste Nivea Cupi turniiril selgusid ühtlasi Eesti tänavused rannavolle meistrid. Tiitlivõistlustel saatis edu Viljandi mängijaid Anu Ennokit ja Mari-Liis Graumanni, kes finaalis alistasid Kertti Külma ja Kristel Kiensi.


Kevadel Viljandi Metalli koosseisus saalivõrkpalli meistriteks kroonitud Anu Ennok ja Mari-Liis Graumann alustasid rannavolle tiitlivõistluste alagrupiturniiri 2:0 võiduga Kadi ja Kaia Mägi ning 2:1 võiduga hilisemate finaalivastaste üle.

Teise neljaliikmelise alagrupi lõpetasid täisedu, kolme võiduga tartlanna Triin Kuusk ja viljandlanna Maarja Kerner, kes on vollehooajaks jõud ühendanud.

Poolfinaalis said Anu Ennok ja Mari-Liis Graumann võidu Polina ja Natalja Pratuhhina vastu. Viljandlannad võitsid avageimi 22:20, kaotasid teise 19:21 ning said kolmandas 10:6 eduseisul Polina Pratuhhina vigastuse tõttu loobumisvõidu.

Maarja Kerner ja Triin Kuusk pidid poolfinaalis tunnistama kahes geimis Kertti Külma ja Kristel Kiensi paremust 22:20 ja 21:14. Kaksikõdede loobumise järel pälvisid Maarja Kerner ja Triin Kuusk tiitlivõistluste pronksmedalid.

Meistrivõistluste finaalmängus oli tandem Ennok/Graumann konkurentidest kahes geimis parem 21:11 ja 21:17.

Turniiri finalistid tagasid endale õiguse esindada Eestit rannavõrkpalli olümpiakvalifikatsioonis, mille esimene osavõistlus on 11. ja 12. septembril Kreekas.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles