Linnas hakkavad kitarrid kõlama

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reede südaööl Viljandi vanas veetornis kontserdiga üles astuv Kristo Käo on internetikooli kitarrikool.ee asutaja, koolikitarri projekti eestvedaja, viie kitarriõpiku autor ja ajakirja Kitarr peatoimetaja.
Reede südaööl Viljandi vanas veetornis kontserdiga üles astuv Kristo Käo on internetikooli kitarrikool.ee asutaja, koolikitarri projekti eestvedaja, viie kitarriõpiku autor ja ajakirja Kitarr peatoimetaja. Foto: Margus Ansu / Postimees

Täna mängitakse lahti seitsmes Viljandi kitarrifestival, mis pakub muusikat igale huvilisele.

Festivali jooksul annavad plaadiesitluskontserdid Viljandi Guitar Trio, Mart Soo & Kulgejad ning Paul Daniel Band. Kaugeim külaline on Jonathan Kreisberg Quartet Ameerika Ühendriikidest.

Muusikapeo kontserdid on Viljandi pärimusmuusika aidas, Jaani kirikus, nukuteatris, kohvikus Fellin ja vanas veetornis. Viimati nimetatud kohas on võimalik osa saada eksklusiivsest südaöisest kontserdist, mille annab üks Eesti silmapaistvamaid kitarriste Kristo Käo.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles