Waldorflasteaia rühm kolis Lossi tänava uude majja

Sten Mahov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Varem Oru tänaval paiknenud waldorflasteaia üks rühm alustas septembris tööd Lossi tänav 7 majas.
Varem Oru tänaval paiknenud waldorflasteaia üks rühm alustas septembris tööd Lossi tänav 7 majas. Foto: Elmo Riig / Sakala

Varem Oru tänaval asunud Viljandi waldorflasteaed kolis eelmise kuu algul uude kohta, sest vanad ruumid olid amortiseerunud.

Linnavalitsus andis waldorflasteaiale Lossi tänav 7 maja ruumide kasutusloa eelmisel nädalal ning lasteaia esindaja sõnutsi on seal õppetöö käinud septembrist alates.

Viljandi waldorflasteaia kolleegiumi juhataja Külli Saul märkis, et Oru tänav 8 ruumid, kus lasteaed on kogu aeg olnud, olid väga amortiseerunud ning tervise- ja päästeamet seal lastehoidu pidada enam ei lubanud. «Koolitusloa pikendamine oli käsil ning see eeldas kooskõlastust tervise- ja päästeametiga. Nad ütlesid, et nendes ruumides on sama hästi kui võimatu täita nõudeid, mis on ette nähtud lasteasutustele. Oli vaja uusi ruume, mida nõuetega vastavusse viia, ning leidsime need Lossi tänav 7,» rääkis Saul.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles