Varjupaigad lähevad kassikampaaniaga ebausu vastu

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Varjupaikade mittetulundusühing asus ebausku kontrollima ja kuulutas oktoobri musta kassi kuuks, mis tähendab, et näiteks selliseid hiirekuningaid nagu Barni saab oktoobri lõpuni koju viia loovutamistasuta.
Varjupaikade mittetulundusühing asus ebausku kontrollima ja kuulutas oktoobri musta kassi kuuks, mis tähendab, et näiteks selliseid hiirekuningaid nagu Barni saab oktoobri lõpuni koju viia loovutamistasuta. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kontrollimaks uskumatuna näivat fakti, et inimesed ei taha ebaõnne kartes varjupaigast musti kasse võtta, otsustas loomade varjupaik välja kuulutada musta kassi kuu.

See tähendab, et oktoobri lõpuni on Varjupaikade mittetulundusühingu kõikidest varjupaikadest, sealhulgas Viljandis, võimalik endale must kass võtta tavapärast 20-eurost loovutustasu maksmata.

Varjupaikade mittetulundusühingu turundusjuht Mari Hagi ütles, et kõik loovutatavad kassid on vaktsineeritud, kiibistatud, steriliseeritud või kastreeritud. Tema sõnul tähendab see mõlemapoolset võitu, sest kassi võtja hoiab kokku 80–90 eurot, mis need protseduurid loomakliinikus maksma läheksid. Teisalt saaksid varjupaigad ruumi juurde, et vastu võtta tänavakasse, kellele praegu kohta ei jagu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles