Piketi kontaktisik muutis kolm korda meelt

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Vabaduse plats on homme lõuna ajal broneeritud selleks, et soovijad saaksid avaldada meelt töövõimereformi peatamiseks. Eile lõuna ajal polnud aga veel selge, kes Viljandis piketti korraldama hakkab.

Laupäeva keskpäeval ühel ajal kuues linnas organiseeritava piketiga tahetakse valitsusele edastada selge sõnum: puudega inimesed on vastu töövõimereformile sellisel kujul, nagu valitsus seda on kavandanud.

Riigikogus arutusel oleva töövõimereformi seaduseelnõu vastuvõtmise korral luuakse 12. septembril algatatud petitsiooni sõnumi järgi vaid kuvand vilkast tegutsemisest ja puudega inimeste aitamisest tööturule. Petitsioonile allakirjutanute hinnangul pole isegi eeldusi, mis võimaldaksid reformil õnnestuda. Samas plaanib riik reformi elluviimiseks kulutada järgmisel kuuel aastal rohkem kui 350 miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles