Mitmekordne tapja on taas tapmise pärast kohtu ees

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi kohtumaja kinniste uste taga mõistetakse õigust Juri Kolesnikovi süüasjas. Esimesed kaks istungit on kohtualuse tervisehädade pärast pooleli jäänud ja kiirabil on tulnud kohtusaalis teda turgutamas käia.
Viljandi kohtumaja kinniste uste taga mõistetakse õigust Juri Kolesnikovi süüasjas. Esimesed kaks istungit on kohtualuse tervisehädade pärast pooleli jäänud ja kiirabil on tulnud kohtusaalis teda turgutamas käia. Foto: Marko Saarm / Sakala

Mõrva, peksmiste ja varguste eest astus sel nädalal Viljandis kohtu ette 39-aastane Juri Kolesnikov, kes on tapmiste ja peksmiste eest 16 aastat trellide taga veetnud.

Seekord süüdistatakse teda ühe mehe mõrvas, kahe mehe peksmises ja kolme mobiiltelefoni varguses. Kohtuprotsess algas kahe kinnise istungiga sel nädalal ning mõlemal korral tuli Kolesnikovile kohtusaali kutsuda kiirabi, sest sõit politseibussis Tartu vanglast Viljandi kohtumajja oli tal südame pahaks ajanud.

2012. aasta veebruaris viimati vanglast vabanenud Kolesnikovi kohtu ette viinud sündmused said alguse mullu 6. novembril ning kulmineerusid päev hiljem. Sellest ajast alates on ta ka eeluurimisvanglas istunud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles