Konverentsil räägitakse uuest õppekavast ja väärtustest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

20. oktoobril leiab Sakala keskuses aset maakonna klassiõpetajate konverents, mis kannab pealkirja «Õpiõhin uues kuues».

Kokkusaamise korraldab Viljandimaa klassiõpetajate aineühenduse juhatus, mille pea Kaie Lõhmus rääkis, et säärane loosung valiti mitmel põhjusel. «Eelkõige aga seepärast, et meil on uus täiendatud õppekava, mis sunnib õpetajaid oma mugavustsoonist välja tulema.»

Lõhmus lisas, et üritust motiveeris korraldama asjaolu, et Viljandi on sel aastal koolirahu pealinn. «Konverentsi läbiv märksõna on väärtuskasvatus ja koolirahu seda hõlmabki,» ütles ta ning soovitas kindla peale tulla vaatama eelkõige kaht esinejat. Esimesena nimetas ta Tallinna ülikooli Haapsalu kolledži õppejõudu Ene Hiiepuud, kes räägib väärtuspõhisest koolist uue õppekava valguses, teisena aga Tallinna linnateatri näitlejat Anu Lampi, kes kõneleb väärtushinnangutest kultuuris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles