Armastus ei teki käsu korras

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui armastus tuleb, siis ei loe talle vanus ega nahavärv. Uuslavastuse peaosalised Ali (Tanel Ingi) ja Emmi (Ene Järvis) on mõlemad väga üksikud inimesed, keda saatus ühel vihmasel õhtul kokku viib. Foto on tehtud lavastuse reklaamklipi salvestusel.
Kui armastus tuleb, siis ei loe talle vanus ega nahavärv. Uuslavastuse peaosalised Ali (Tanel Ingi) ja Emmi (Ene Järvis) on mõlemad väga üksikud inimesed, keda saatus ühel vihmasel õhtul kokku viib. Foto on tehtud lavastuse reklaamklipi salvestusel. Foto: Heigo Ted

Ugala teatri proovisaalis valmib Rainer Werner Fassbinderi samanimelise filmi põhjal lavastus «Hirm sööb hinge seest».

1974. aastal valminud «Hirm sööb hinge seest», originaalpealkirjaga «Angst Essen Seele Auf», on aegumatu meistriteos. Lugu koristajana töötava kuuekümnendates aastates Emmi ja temast kolmkümmend aastat noorema tumedanahalise võõrtöölise Ali armastusest on nii lõikav sotsiaalne melodraama kui ebatavaline ood armastusele.

Lavastuse peaosalise Ene Järvisega kohtusime ühel sügisõhtul tunnike pärast proovi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles