Uueveski orus avati klubi

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joosep Konsen ja Elari Ennok ootavad oma klubisse kõiki.
Joosep Konsen ja Elari Ennok ootavad oma klubisse kõiki. Foto: Helen Soeorg

Eelmisel neljapäeval avasid kaks kultuuriakadeemia tudengit Viljandis Uueveski teel klubi Jolly Roger, kuhu on esinema oodatud kõik muusikud ja kuhu võib kontserdile tulla igaüks.

Elari Ennoki ja Joosep Konseni asutatud klubi esimene üritus oli pungimaiguline ning peale kodumaiste bändide astusid seal üles ansamblid Belgiast, Prantsusmaalt, Leedust ja Venemaalt.

Kõigile tuntud nimesid klubi esinejate hulgast ei leia ning omanikud suurt kasumit ei taotle: pileteidki käivad müümas vabatahtlikud abilised.

«Me tahame, et Viljandis oleks üks koht, kus saaksid kõik, kel vähegi huvi, midagi teha,» selgitas Elari Ennok klubi eesmärki ja ütles, et nad on avatud kõigile pakkumistele.

«Me ei ole stiilipuhtad,» lisas Joosep Konsen. Jolly Roger ei ole ainult rokiklubi, vaid esinema on oodatud eri muusikastiilide esindajad. Praegu on mõni kontsert juba ajakavas kirjas, kuid leidub ka vabu kohti.

Varem on samas majas asunud rokiklubi Õel Õde, tsiklimeeste kohtumispaik Route 66 ja viimati tegutses seal striptiisiklubi. Konsen ja Ennok loodavad, et nüüd saab sellest paik, kus teiste seas on mõnus pidusid korraldada kultuuriakadeemia noortel. Samuti loodavad nad Jolly Rogeri tagaruumides sisse seada väikese muusikastuudio.

«Tänapäeval saab üsna vähese tehnikaga raadiokõlbliku demo lindistada,» nentis Konsen ja Ennok täpsustas, et Viljandi noored bändid võiksid seal soodsa hinna eest oma muusikat salvestada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles