Riikliku tellimuse kaudu saab tasuta koolitusi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Haridus- ja teadusministeerium andis teisipäeval teada, et tal valmis täiskasvanute tööalase koolituse riiklik tellimus, mille kaudu saab Eestis tasuta koolitusi enam kui 3000 inimest.

Ministeeriumi täiskasvanuhariduse osakonna programmijuhi Mai Timmi sõnul käiakse kõige enam arvuti kasutamise, ärinduse, halduse, isikuteeninduse ja tehnikaalade koolitustel. «Tervelt 95 protsenti osalejatest hindab koolitusi kõrgelt ning kiidab nii juhendajate asjatundlikkust kui koolituste sisu ja korraldust. Kolm neljandikku osalenutest on öelnud, et koolitusel omandatu aitab paremini toime tulla igapäevase tööga,» lisas ta.

Kavas on ligi 250 tasuta kursust 36 kutseõppeasutuses ja kutseõpet pakkuvas rakenduskõrgkoolis. Need on mõeldud täiskasvanutele, kelle konkurentsivõimet ja toimetulekut õpitav tunduvalt parandab. Kursustel osaleja ei tohiks õppida kutseõppeasutuses, rakenduskõrgkoolis või ülikoolis tasemeõppes riigieelarvelisel õppekohal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles