Postkontoris kasvavad mõnele pakile juured alla

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui pakke on palju, kõrguvad nende virnad riiulites maast laeni. «Teeme siin jõu- ja ilunumbreid. Eesti naine on ju tugev,» ütles Viljandi postkontori vastutav klienditeenindaja Anneli Talgre.
Kui pakke on palju, kõrguvad nende virnad riiulites maast laeni. «Teeme siin jõu- ja ilunumbreid. Eesti naine on ju tugev,» ütles Viljandi postkontori vastutav klienditeenindaja Anneli Talgre. Foto: Marko Saarm / Sakala

Kevaditi ja sügiseti tellivad aiandushuvilised posti teel Hollandist väga palju tulpide, liiliate ja teiste lillede sibulaid ning istikuid, mis ummistavad Viljandi postkontori hoiuruumi.

«Seisma jäänud pakid, millele kliendid järele tulema ei kiirusta, teevad meile muret, osa võib pikema seismise korral sõna otseses mõttes juured alla ajada,» sõnas Eesti Posti kommunikatsioonispetsialist Erki Varma.

Kast sai rohelise ladva

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles