Noored tõstsid olümpiamehe mälestuseks kangi

, Mõisaküla kooli õpetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval Mõisakülas peetud võistluse kehakaalu alla 40 kg paremad. Teisel astmel seisab kohalik noormees Jan Jesper Tisler ning neljandana on autasustamisel esimest korda võistelnud ja napilt medalita jäänud Kevin Visnapu.
Laupäeval Mõisakülas peetud võistluse kehakaalu alla 40 kg paremad. Teisel astmel seisab kohalik noormees Jan Jesper Tisler ning neljandana on autasustamisel esimest korda võistelnud ja napilt medalita jäänud Kevin Visnapu. Foto: Enn Raieste

Laupäeval võistlesid 17-aastased ning nooremad poisid ja tüdrukud Mõisakülas Eesti spordi suurkuju, Amsterdami olümpiamängude hõbemedali- ja Berliini mängude pronksmedalimehe Arnold Luhaääre 22. mälestusvõistlusel klassikalises tõstmises.

Viljandimaalastele pakkusid konkurentsi eakaaslased Tartumaalt, Järvamaalt ja Pärnumaalt ning Lätist Salduse ja Balvi spordikoolist. Kohalikke käis tõstepõrandal kuus.

Tüdrukute kaalus alla 48 kg võitis Kelly Kadak tulemusega 60 kg esimese ja Iti Marii Varik tulemusega 44 kg teise koha. Noormeeste kaalus alla 35 kg saavutas Kris Elblaus tulemusega 49 kg kolmanda koha. Noormeeste kaalus alla 40 kg lõpetas Jan Jesper Tisler tulemusega 64 kg teisena ja Kevin Visnapu oli kogusummaga 41 kg neljas. Kõige raskemas võistluskaalus üle 85 kg pälvis Karl Robert Karpa kogusummaga 137 kg kolmanda koha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles