Jooksjaid ootab õgvendatud rada

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmisel aastal läbis Viljandi linnajooksu ligemale 14-kilomeetrise põhidistantsi 242 inimest. Tänavu on rada veidi lühemaks tehtud.
Eelmisel aastal läbis Viljandi linnajooksu ligemale 14-kilomeetrise põhidistantsi 242 inimest. Tänavu on rada veidi lühemaks tehtud. Foto: Marko Saarm / Sakala

Kümne päeva pärast teoks saaval 59. Viljandi linnajooksul on valida ligi kümnekilomeetrise ja poole lühema distantsi vahel ning lastelegi on oma mõõduvõtt.

Tänavune suurim muudatus sel pika traditsiooniga üritusel on, et põhidistants on peaaegu veerandi võrra lühem kui seni. Korraldajad põhjendasid otsust vajadusega muuta jooksu veidi kergemaks, et julgustada kaasa tegema suuremat hulka harrastussportlasi. Nagu ütles linnajooksu peakorraldaja, Viljandimaa spordiliidu juhatuse esimees Ilmar Kütt, võeti rada muutes kuulda nii tipp- kui harrastusjooksjate soovitusi.

Seni kasutusel olnud marsruuti on veidi õgvendatud. Muudetud on algust ja lõppu ning välja on jäänud pikk sirge lõik Peetrimõisas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles