Luige talust läheb Põltsamaale 17 elevandi kaalu jagu kõrvitsaid

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo Pärn oli ülemöödunud nädala päikeselistel päevadel ametis oma kõrvitsapõllul. Toodangut viib Luige talu rahvas veoautode ja kärudega Põltsamaale kolm korda nädalas.
Tarmo Pärn oli ülemöödunud nädala päikeselistel päevadel ametis oma kõrvitsapõllul. Toodangut viib Luige talu rahvas veoautode ja kärudega Põltsamaale kolm korda nädalas. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kogukad kõrvitsad on ühed igavesti atraktiivsed tegelased. Nii on Tarmo Pärna sõnul juhtunud sedagi, et seltskond peab auto tema põllu ääres kinni, teeb seal pilte ja võtab hiljem pildistatu kaasa kah.

«Mõni tuleb nii hooga pildistama, nagu kasvataks neid kõrvitsaid siin ise, ja varastabki pärast mõne neist endale. Teine jälle tahab osta,» rääkis Pärn. «Siis, kui koristustöö polnud veel alanud, aga lehed olid juba ära läinud, oli põld ikka väga uhke oranž.»

Võhma külje all kasvavate Luige talu kõrvitsate õige sihtpunkt on siiski Põltsamaa Felix.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles