NÄDALA VALI-MIND-MEES: Sissejuhataja

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalle Jents
Kalle Jents Foto: Marko Saarm / Sakala

Sellest, et kevadised riigikogu valimised vajutavad ka kohalikule poliitikale oma pitseri, hakati rääkima juba enne, kui Viljandi linnavolikogu oli suvepuhkuselt tagasi tulnud. Lõppeval nädalal ilmnesid märgid, mis lubavad oletada, et ettekuulutus hakkab tõeks saama.

Otsa tegi lahti reformierakondlane Kalle Jents, üle-eelmine Viljandi linnapea, kes läkitas teisipäevase Sakala arvamusküljel praeguse võimuliidu poole enam kui 6500 tähemärgi jagu tuld ja tõrva. Eile vastas talle stiilis «Ise oled!» linnavalitsuse liige Juhan-Mart Salumäe. Samal ajal on arvamusküljele pürgivate lugude kastis juba ootel paar kampaaniamaigulist kirjutist.

Varasematele kogemustele tuginedes võib oletada, et sarnaselt Jentsiga hakkavad ka teised rahvasaadikud, kes vahepeal on võrdlemisi vagusi Toompeal omi asju ajanud, maakonnalehtede arvamuskülgedel rohkem figureerima. Käes on aeg oma nägu valijatele meelde tuletada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles