Kohtunikud hindasid telereporteri küntud vaod parimateks

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullu proovis Ame-nimelise Tori märaga künda vaid Igor Mang, ent tänavu huvitas see teisigi vippide klassi võistlejaid. Nii tegi pärast traktoriga võistukündi oma proovivaod hobuadraga Kaido Höövelson. Amet aitas juhtida tema omanik Peeter Nurmik.
Mullu proovis Ame-nimelise Tori märaga künda vaid Igor Mang, ent tänavu huvitas see teisigi vippide klassi võistlejaid. Nii tegi pärast traktoriga võistukündi oma proovivaod hobuadraga Kaido Höövelson. Amet aitas juhtida tema omanik Peeter Nurmik. Foto: Elmo Riig / Sakala

Olustvere künnivõistlusel pandi teist aastat traktorirooli ka avaliku elu tegelased. Seekord võitis vippide võistluse «Ringvaate» reporter Jüri Muttika.

Teisele kohale kündis end sumokangelane Kaido Höövelson ehk Baruto ja kolmandaks tuli põllumajandusminister Ivari Padar. Meelelahutustegelaste, sportlaste, tundud ärimeeste ja poliitikute hulgas võtsid mõõtu veel Ülle Lichtfeldt, Heiki Raadik, Ott Kiivikas ja Igor Mang.

Traktoriroolist hobuadra taha

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles