Tallinna asemel Abja-Paluojale pesumaja pidama

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna pesumajades oma pesu lasknud pesta Liivi Linnas ei jäänud seal rahule triikimisega. Oma suure triikimismasinaga soovib ta pakkuda paremat kvaliteeti.
Tallinna pesumajades oma pesu lasknud pesta Liivi Linnas ei jäänud seal rahule triikimisega. Oma suure triikimismasinaga soovib ta pakkuda paremat kvaliteeti. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kaks nädalat tagasi hakkas Abja-Paluoja südames, bussijaama lähistel tööle tänapäevaste pesumasinate, kuivatite ja triikimismasinaga pesumaja.

«Plaan oli Tallinnast kodukanti naasta ja kindel eesmärk siin ka oma ettevõte käivitada,» nimetas Liivi Linnas esimese põhjusena, miks ta tegi pesumaja just Apja.

«Tuttaval on siin majutus- ja söögikoht, ta ei olnud seniste teenusepakkujatega rahul ning pidi selleks spetsiaalselt Viljandisse sõitma. Sealt mul see mõte tuligi. Olen alati puhtusest ja korrast lugu pidanud,» rääkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles