Kutsekooli itimees sõidab Lille’i oskusproovile

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Peep sõidab «EuroSkillsile» Microsofti spetsialistina. Mullu, kui ta Eestis oma oskuste eest kuldmedali sai, oli ta veel Viljandi ühendatud kutsekeskkooli õpilane, kuid nüüdseks on saanud temast sama õppeasutuse arvutiõpetaja.
Tanel Peep sõidab «EuroSkillsile» Microsofti spetsialistina. Mullu, kui ta Eestis oma oskuste eest kuldmedali sai, oli ta veel Viljandi ühendatud kutsekeskkooli õpilane, kuid nüüdseks on saanud temast sama õppeasutuse arvutiõpetaja. Foto: Marko Saarm / Sakala

Mullu võitis Viljandi ühendatud kutsekeskkooli infotehnoloogia õpilane «Noore meistri» võistlusel IT erialal kuldmedali ning nüüd viib see ta oktoobri algul Euroopa kutsemeistrivõistlustele «EuroSkills».

Praeguseks on koolipoisist saanud Viljandi kutseõppekeskuse arvutieriala kutseõpetaja ning lisaks erialasele tööle on ta ees ootavaks oskusprooviks harjutanud veidi vähem kui aasta. Just nii kaua on IT-võistkond üle nädala Tallinnas koos käinud.

Kolmandik on tundmatu

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles