Jääkraapimine talve veel ei ennusta

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aktsiaseltsi Eesti Keskkonnateenused hoovil on sahkadega traktorid seisnud lume ootel juba paar kuud. Täna sõidavad need esimest korda tänavaid puhastama.
Aktsiaseltsi Eesti Keskkonnateenused hoovil on sahkadega traktorid seisnud lume ootel juba paar kuud. Täna sõidavad need esimest korda tänavaid puhastama. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kolmapäev algas paljudele autojuhtidele sügise esimese jääkirme kraapimisega klaasidelt ning tõdemusega, et talv pole kaugel. Teehooldajad on oma kinnitusel selleks valmis, kuid arvavad, et lähematel nädalatel talvetöid veel teha ei tule.

«Puisturid on kogu aeg hoovi peal valmis, sool on olemas ja sahad saaksime ka kiirelt ette, aga ma arvan, et enne oktoobri lõppu neid vaja ei lähe,» ütles Viljandimaal riigimaanteid hooldava Sakala Teede juht Toomas Leppik. Riigile kuuluvaid teid on maakonnas 1200 kilomeetrit.

52 tunni prognoos

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles