Macaul pätid jalast võtnud tudeng nakatas kaasõpilasi

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kultuuriakadeemia üliõpilane Merily Porovart on viimase poolteise aasta jooksul saapad jalga tõmmanud vaid paaril külmal talvekuul, aga muidu on Eesti ilm tema arvates paljajalu käimiseks sobilik. Väikesed kivid võivad jalatallale küll haiget teha, kuid inimene harjub kõigega ning nüüdseks kivide torked teda enam ei häiri.
Kultuuriakadeemia üliõpilane Merily Porovart on viimase poolteise aasta jooksul saapad jalga tõmmanud vaid paaril külmal talvekuul, aga muidu on Eesti ilm tema arvates paljajalu käimiseks sobilik. Väikesed kivid võivad jalatallale küll haiget teha, kuid inimene harjub kõigega ning nüüdseks kivide torked teda enam ei häiri. Foto: Elmo Riig / Sakala

Seal, kus teised eile sügisestes jalavarjudes üle tee sahistasid, sammus Merily Porovart läbi poriloigu paljaste varvastega.

Paljajalu käib Saaremaalt tänavu Viljandisse kultuurikorraldust õppima tulnud neiu juba 2013. aasta märtsist.

Õige talv on taldadel siiski veel tundmata. «Päris talvel, detsembris ja jaanuaris kandsin ikka jalanõusid, aga üldiselt oli ju eelmine talv soe ja lund eriti polnud,» rääkis ta. «Eks siis tänavu vaata, kuidas läheb, kas külm võtab jalad ära või ei võta.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles