Pildikesi aastast 2025

, osaühingu IITEE juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maido Janke
Maido Janke Foto: Elmo Riig / Sakala

ON 2025. AASTA september. Ärkan varakult, võimlen, mediteerin, söön abikaasaga terrassil päikesepaistel hommikust. Lähen kontorisse rattaga, sest linnas on suurepärane kergliiklusteede võrk. Värskes õhus liikumine annab energiat ja hea võimaluse visualiseerida algavat päeva. Ees ootab kohtumine rahvusvahelise meeskonnaga, kes on eri riikidest nädalaks siia tulnud, et võtta osa arendustegevusest, töötubadest ja koolitustest ning näha oma silmaga meie linna maailmatasemel info- ja kommunikatsioonitehnoloogia (IKT) kõrgkooli.

Lõunapausi ajal on ettevõtte kontori kohvikus vastuvõtt neile Lõuna-Euroopa äripartneritele, kes on meie turuosa oma riigis mitmekordistanud. Nendega on kaasas võtmeklientide delegatsioon sooviga saada ülevaade viimastest trendidest ning näha, kuidas seda kõike on võimalik teha maailmamastaabis, aga siiski mõnusas ja stressivabas väikelinna õhkkonnas.

Pärast lõunat avan ettevõtte ja kõrgkooli selleaastase ühise praktikumi. See on juba traditsiooniks muutunud, sest kõik on pidevas arengus ja üksteiselt õppimine on igapäeva loomulik osa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles