Vipid istuvad taas Olustveres traktorirooli võistu kündma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullusel vippide võistlusel traktori asemel hoopis vanaaegsel moel põldu kündnud tähetark Igor Mang on tänavugi võistlemas.
Mullusel vippide võistlusel traktori asemel hoopis vanaaegsel moel põldu kündnud tähetark Igor Mang on tänavugi võistlemas. Foto: Elmo Riig / Sakala

Sel nädalavahetusel peetakse Olustveres taas Eesti künnimeistrivõistlusi, millele teist aastat on lisatud vippide võistlus, kus omavahel võtavad mõõtu tuntud inimesed.

Tänavu on vippidest stardijoonel Ülle Lichtfeldt, Baruto ehk Kaido Höövelson, Heiki Raadik, Ott Kiivikas, Jüri Muttika, Igor Mang ja põllumajandusminister Ivari Padar, kes ühtlasi meistrivõistlused avab.

«Et eelmisel aastal osutus meelelahutuslik vippide künnivõistlus nõnda populaarseks, oleme ka sel aastal otsustanud lisaks meistrivõistlustele korraldada eraldi vippide künnivõistluse, kus võtavad mõõtu nii meelelahutustegelased ja sportlased kui ärimehed ja poliitikud,» ütles Eesti künniseltsi juhatuse liige Riho Kala.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles